Termopane

PROFILE VIVA PLAST

Profilul VIVA Plast, produs de compania VIAS SRL, a fost dezvoltat, proiectat, construit si testat cu ajutorul inginerilor de la Institutul german din Rosenheim. Profilul in sine se realizeaza cu ajutorul celor mai performante echipamente oferite de cele mai mari companii de pe piata mondiala – Greiner Extrusionstechnik si Krauss Maffei. Procesul de productie este automatizat la 100% si asigura o inalta calitate. Controlul acesteia este efectuat de un program conceput special de Institutului companiei Greiner Extrusionstechnik – GETU.

PROFILE REINER

Reiner, profilul viitorului, este solutia perfecta in lumea ferestrelor din PVC. Remarcandu-se prin tehnologia avansata folosita in procesul de productie, profilul Reiner cu 3 si 5 camere ofera eficienta termica maxima si impune eleganta in domeniu. Solutia Reiner raspunde asteptarilor clientilor prin calitatea si consistenta profilului si eleganta lui va defini armonia in orice camin. Executia si eficienta profilului Reiner depaseste orice asteptari, astfel incat gradul de confort vizual si termic este mult superior fata de alte variante.

PROFILE BRUGMAN

Sistemul de ferestre Brügmann bluEvolution este adecvat tuturor cerintelor dvs. privind un design de fereastra ambitios: Suprafetele exceptional de compacte fac ca profilul sa nu fie doar foarte usor de intretinut, ci ofera si o durata de viata exceptionala. Sistemul de profiluri previne formarea puntilor termice si ofera astfel o reducere substantiala a facturii energetice. Structura ingenioasa a profilului cu insertii mari de otel, asigura in plus si o stabilitate si o siguranta in functionare exceptionale pentru ferestrele din material sintetic.